Hitta våra grönsaker

Så här hittar ni till våra grönsaker!


Ni hittar oss och våra grönsaker på marknader, via REKO-ring Malmö samt direkt till restauranger och florister. Det går bland annat att hitta våra grönsaker på restauranger så som Sture, MJs, Kockeriet och Mineral i Malmö.


Vi kommer också att släppa ett begränsat antal prenumerationer på grönsakskassar som kan hämtas i Malmö eller Höör. Mer detaljer kommer inom kort - är du intresserad får du gärna kontakta oss genom formuläret nedan!


Prenumerera på grönsakskassar från Landet Oss

Med vår grönsaksprenumeration kan du var 14:e dag hämta upp en kasse fylld med säsongens nyskördade grönsaker på en förutbestämd upphämtningsplats. Prenumerationen kostar 200 kr/grönsakskasse, som innehåller grönsaker till ett värde av cirka 250kr. Vilka grönsaker kassen innehåller varierar beroende på säsong. Prenumerationen löper från sen vår till sen höst och kassarna kommer kunna hämtas upp i Malmö och Höör, alternativt på fler mellanskånska orter om intresse finns.Gå med i din lokala REKO-ring

Landet Oss säljer grönsaker genom flera REKO-ringar i Skåne. Här kan du läsa mer om dem och bli medlem. Marknader och evenemang

Landet Oss brukar delta på vårmarknader och skördemarknader i bland annat Lund och Malmö. Följ Landet Oss på Facebook och Instagram för löpande information om de marknader och evenemang som vi deltar i. Kontakta oss!

 
 
 

LANDET OSS


Landet Oss odlar grönsaker, blommor och kryddor på en liten gård strax utanför Höör i mellanskåne. Vi odlar självklart så reko och hållbart som möjligt och med mycket kärlek!


KONTAKT

Landet Oss

Svanarp 203

243 91 Höör

© Copyright. All Rights Reserved.