Hitta våra grönsaker

Trött på anonyma morötter?

Så här hittar ni till våra grönsaker!


Framtidens matsystem stavas relationsmat där kunderna är mer än bara konsumenter. Nu kan du följa produktionen av din mat på nära håll, stötta lokalt företagande och på köpet få en alldeles egen grönsaksbonde! Ni hittar oss och våra grönsaker på marknader, via REKO-ring Malmö samt direkt till restauranger och florister. Det går bland annat att hitta våra grönsaker på restauranger så som Sture, MJs, Kockeriet och Mineral i Malmö.


Vi kommer också att släppa ett begränsat antal prenumerationer på grönsakskassar som kan hämtas i Malmö eller Höör. Mer detaljer kommer inom kort - är du intresserad får du gärna kontakta oss genom formuläret nedan!


Prenumerera på grönsakskassar från Landet Oss

Minska svinn, långa transporter och onödiga mellanhänder genom att prenumerera på Höörodlade grönsaker från Landet Oss! Med vår grönsaksprenumeration hämtar du varje vecka upp en kasse fylld med säsongens nyskördade grönsaker på en förutbestämd upphämtningsplats. Läs mer här: Prenumerationer 2021Gå med i din lokala REKO-ring

Landet Oss säljer grönsaker genom flera REKO-ringar i Skåne. Här kan du läsa mer om dem och bli medlem. Marknader och evenemang

Landet Oss brukar delta på vårmarknader och skördemarknader i bland annat Lund och Malmö. Följ Landet Oss på Facebook och Instagram för löpande information om de marknader och evenemang som vi deltar i. Kontakta oss!